Moragalan 2021 blir digital

Pandemin är på inget sätt över, det är vi alla mycket väl medvetna om. Därför är beslutet att Moragalan 2021 i år blir digital.  Decembers näringslivsfrukost blir till den digitala Moragalan.

Live-sändning 2 december

Moragalan kommer sändas live från Amtech Studios den 2 december kl 08:00 där utmärkelser delas ut i fyra olika kategorier.
I varje priskategori finns fyra nominerade personer eller företag som alla presenteras under november månad. En jury utser vinnarna i respektive kategori som koras live under den digitala Moragalan.

Alla kan nominera

Nytt för i år är även att alla kan nominera inom alla fyra kategorierna; Årets Moraföretagare, Årets Morahandlare , Årets Moraupplevelse
och Årets Eldsjäl. Nominering med motivering sker här på moragalan.se  fram till 31 oktober då juryarbetet tar vid.  Årets Moraprofil som kommer att utnämnas vid nästa års Moragala 2022.

Det har nu varit en lång period som inneburit stora prövningar, utmaningar och osäkerhet för många. Men det har också varit en tid som skapat nya samarbeten, kreativitet, lösningar och kämparglöd. Vi ser fram emot att återigen hylla och prisa några av alla fantastiska personer och företagare som för Mora framåt.