Årets Eldsjäl

Vem anser du förtjänar priset som Årets Eldsjäl 2019 i Mora? Rösta och ta chansen att vinna två biljetter till årets Moragala. Fyll i formuläret nedan med namn på personen/gruppen och kort motivering. Den 8 oktober stänger vi omröstningen.

OBS! En röst per person räknas. Vinnare av biljetter kontaktas per telefon 9 oktober.

Rösta fram Årets Eldsjäl

3 + 12 =

Årets Eldsjäl 2018

PETER HERMODSSON delad pristagare av Årets Eldsjäl 2018.
Med knappa resurser, enorm drivkraft och hårt arbete lyckas Mora IK gå hela vägen till högsta hockeyserien SHL och hålla sig kvar. Som ledare arbetar Peter med sitt team och många eldsjälar i föreningen för att föra hela Mora IK framåt, från ungdomsverksamheten till damlaget och herrlaget. Peter är en förebild för organisationen, spelare och Moras publik som alla brinner för sporten.

LARS EKELUND delad pristagare av Årets Eldsjäl 2018.
Genom att satsa på live artister på riks- & internationell nivå har Lilla Helfvetet blivit en av Dalarnas i särklass hetaste live-scener som lockar både lokal och långaväga publik. Förutom att stärka Moras nöjesliv har Lasses engagemang bidragit till att bredda musikkulturen i bygden. Sommarens gratisevent som gav skolbarnen en upplevelse av musikfestival live visar att Lasse sätter Morabon i centrum.

Årets Eldsjäl 2017

MORA PRIDE har vann allmänhetens omröstning att bli Årets Eldsjäl i Mora 2017. Mora HBTQIA+ förening i ledning av Joel Sålder, Leo Werme och Wade Salomonsson har gjort en enastående ideell insats under produktionen och genomförandet av Mora Pride 2017. I Mora sluter vi upp kring den självklara rätten att vara den man är och älska den man vill.